fbpx

Individuele training / coaching

In deze werkvorm kan je ons inschakelen om persoonlijke uitleg te krijgen over een bepaald onderdeel binnen ons aanbod en begeleiden we jou met jouw specifieke vragen. 

Hiernaast bieden we ook onze hulp aan om een specifiek tool binnen Microsoft 365 volledig uit te werken naar de noden van jouw bedrijf. Samen kijken we om dit op te zetten en uit te bouwen naar jullie bedrijfsproces. 

  • Ter plaatse Deze begeleiding kan zowel bij ons als bij jullie op kantoor. 
  • Digitaal: De trainer organiseert met jou een onlinevergadering waarbij je een link ontvangt om deel te nemen. Deze verloopt via het programma Teams. Deze software hoef je niet geïnstalleerd te hebben of te gebruiken. Er kan altijd doorverwezen worden naar de gratis webapp van Teams (enkel via de browser Chrome of Edge).

Maak zelf jouw afspraak: 1-op-1 training

Bij een 1-op-1 training kan je ons inschakelen om persoonlijke uitleg te krijgen over een bepaald onderdeel binnen ons aanbod en begeleiden we jou met jouw specifieke vragen. 

Joke: Zwevegem
Carina: Beernem

Joke:  Zwevegem
Carina: Beernem

Maak zelf jouw afspraak: 1-op-1 coaching

Bij een 1-op-1 coaching bieden we onze hulp aan om een specifiek tool binnen Microsoft 365 volledig uit te werken naar de noden van jouw bedrijf. Samen kijken we om dit op te zetten en uit te bouwen naar jullie bedrijfsproces.

Joke: Zwevegem
Carina: Beernem

Joke: Zwevegem
Carina: Beernem