fbpx

De kracht van MS 365

Wist je dat Microsoft 365 veel verder gaat dan alleen het bewerken van documenten in Word of Excel en het mailen in Outlook? En Teams, dat is niet alleen voor online vergaderingen, maar biedt zoveel meer mogelijkheden. Denk maar aan het real-time samenwerken aan Office-documenten of in bepaalde interessante apps.

MS 365 helpt je o.a. om georganiseerd te blijven en taken efficiënt te beheren. Met deze workshop wil ik jouw digitale efficiëntie en samenwerking naar een hoger niveau tillen.

Wat ontdek je tijdens deze interactieve workshop?

  • Ik neem je mee op een reis door de MS 365-omgeving. Hoe is het opgebouwd en welke termen zijn essentieel om verder te bouwen binnen deze omgeving?
  • We overlopen samen alle leuke productiviteitstools zoals Planner, To Do, OneNote, Forms en Bookings. Waarvoor kan je ze inzetten, wat is hun kracht en meerwaarde?
  • Hoe doe je het best aan documentenbeheer binnen MS 365? Wanneer gebruik je OneDrive of SharePoint?
  • Tot slot toon ik jullie dat Teams meer is dan alleen een platform voor online vergaderingen. We ontdekken samen de basismogelijkheden en hoe Teams fungeert als een geïntegreerde hub voor communicatie, samenwerking en projectbeheer. Je zult versteld staan van de veelzijdigheid die Teams te bieden heeft.

Klaar om de kracht van MS 365 te ontdekken?

Deze module biedt een mooi overzicht van de mogelijkheden binnen MS 365 waarbij je voldoende kennis krijgt om met vertrouwen te beginnen aan jouw puzzel.

Schrijf je vandaag nog in en maak de sprong naar een slimmer, efficiënter gebruik van MS 365.

Datum

mrt 22 2024
Verlopen!

Tijd

09:00 - 12:00

Kosten

275,00€

Locatie

BuzzyNest Kortrijk
Beneluxpark 26 bus 0051, 8500 Kortijk België
Categorie