fbpx

Meldingen bij een gesprek in Teams

Ieder gesprek in een kanaal kan je nauw opvolgen door meldingen in te schakelen als er iemand een antwoord stuurt in dat gesprek.

Dit doe je door met jouw cursor over het gesprek te gaan en op de opties te klikken rechts naast de emoji’s die je krijgt om te reageren.
Daar kan je klikken op “Meldingen inschakelen”. Dit zorgt ervoor dat je een melding krijgt (via pop-up op bureaublad en/of via Activiteit) als iemand reageert op dit gesprek. 

Indien je geen meldingen meer wenst te krijgen, kan je de meldingen op dezelfde manier uitschakelen, maar dan kies je voor “Meldingen uitschakelen”.

Zeer handig om een gesprek van dichtbij te kunnen volgen en direct geleid te worden naar de juiste plaats van dit gesprek.

Lukt het je niet om dit zelf uit te voeren? Of nog meer vragen rond deze mogelijkheid?
Neem gerust contact op, YoCa helpt je graag verder.

Meer ontdekken:

Klik voor workshop Word

Alle hyperlinks verwijderen in Word

Heb je een stuk tekst gekopieerd van vb. het internet, dan zit de kans erin dat er veel hyperlinks werden overgenomen. In

Chat met jezelf in Teams

Sinds kort kan je een chat opstarten met jezelf in Teams. Zo kan je chatberichten, notities, bestanden, afbeeldingen, enz. versturen naar jezelf.

Keuzelijst in Excel

Het kan soms vlotter werken zijn in Excel als je cellen correct kan laten invullen door een keuzelijst te gebruiken met de