fbpx

OneNote Feed

Met de OneNote Feed worden jouw notities samengevoegd uit andere applicaties: Outlook Notities, Plaknotities, Samsung Notes en OneNote.

Rechtsboven vind je het icoontje voor OneNote Feed.

Indien je Samsung notes gebruikt op jouw mobiel apparaat, kan je deze notities synchroniseren met jouw Microsoft Account zodat deze in de OneNote Feed terecht komen.

Een heel handig onderdeel waar je nu op verschillende plaatsen snel een gedachte kwijt kan en deze dan later kan structureren in jouw OneNote.

In eerste instantie worden jouw recentste notities weergegeven. In jouw Feed vind je jouw OneNote-pagina’s en plaknotities (Outlook notities). 

  • Via het filterknopje kan je filteren op de verschillende soorten notities.
  • Een plaknotitie voeg je toe via “Notitie toevoegen”.
    Hier kan je nu tekst en afbeeldingen toevoegen. Deze notitie verschijnt ook in de Outlook notities. (Werkt ook in de omgekeerde richting.)

Lukt het je niet om dit zelf uit te voeren? Of nog meer vragen rond deze mogelijkheid?
Neem gerust contact op, YoCa helpt je graag verder.

Meer ontdekken:

Klik voor workshop Word

Alle hyperlinks verwijderen in Word

Heb je een stuk tekst gekopieerd van vb. het internet, dan zit de kans erin dat er veel hyperlinks werden overgenomen. In

Chat met jezelf in Teams

Sinds kort kan je een chat opstarten met jezelf in Teams. Zo kan je chatberichten, notities, bestanden, afbeeldingen, enz. versturen naar jezelf.

Keuzelijst in Excel

Het kan soms vlotter werken zijn in Excel als je cellen correct kan laten invullen door een keuzelijst te gebruiken met de