fbpx

Over YoCa

YoCa staat voor Joke, Carina en You Can MS 365. Want ja, iederéén kan leren werken met MS 365 en er kostbare tijd door besparen! Bij YoCa kies je zelf welke modules voor jou belangrijk zijn en waar jij het meeste baat bij hebt. Elke workshop wordt gegeven door Carina of Joke, twee gedreven IT-experts die na jarenlange ervaring besloten hebben om hun krachten te bundelen en samen KMO’s wegwijs te maken in MS 365.

Joke Vandenberghe

“Ik vind het fijn om structuur te brengen door abstract en logisch te denken”

Mijn naam is Joke Vandenberghe. Sinds 2007 geef ik les in informatica en administratie. In 2016 waagde ik de sprong naar het ondernemerschap. Ik gaf toen op zelfstandige basis les aan verschillende onderwijsinstellingen onder de naam Assist4U. Voortaan zal ik samen met Carina KMO’s helpen om MS 365 als tool in te zetten in hun bedrijf.

De constante vernieuwing in IT boeit mij enorm. Processen kunnen automatiseren, structuur kunnen creëren door abstract en logisch te denken, dat vind ik enorm fijn. Het ook nog eens aan anderen mogen uitleggen, betekent voor mij het beste van twee werelden. Op die manier wil ik dan ook bedrijven helpen om digitale bedrijfsprocessen te optimaliseren en het volledige potentieel van MS 365 te benutten.

Carina Gülcher

“Geduldig en rustig complexe zaken uitleggen, daar hou ik van”

Ik ben Carina Gülcher, aangenaam. Sinds 2000 haal ik heel veel voldoening uit lesgeven en mensen iets bijbrengen. Ik vind het fantastisch om dagdagelijkse, soms complexe zaken op een eenvoudige, rustige en vooral geduldige manier over te brengen. Dat ik dat kan combineren met mijn passie voor IT voelt nog steeds als een droom. Eerder was ik actief onder de naam ComputerTrainer, maar voortaan werk ik samen met Joke onder YoCa.

Ik heb jarenlang particulieren en zelfstandigen individueel en in groep begeleid, maar ondertussen is het tijd om ook KMO’s te helpen het beste uit MS 365 te halen. Samen met Joke help ik jou en je team efficiënter samen te werken en de productiviteit op te krikken dankzij digitale tools.

  • “Hoe kunnen al onze werknemers efficiënt samenwerken in de cloud?”
  • “Is OneNote interessant voor ons bedrijf?”
  • “Ik wil een mailbox door meerdere mensen laten beheren, hoe doe ik dat?”
  • “Ik wil vanop elke locatie aan mijn bestanden kunnen.”
  • “Hoe maak ik facturen in Word of Excel?”
  • “Ik heb hulp nodig bij de overgang naar MS 365.”
  • “Kan je mij helpen om mijn algemene computerkennis bij te schaven?”

Het zijn vragen die veel zaakvoerders zich stellen en waar YoCa een antwoord op heeft. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over workshops, 1-op-1-begeleiding of andere mogelijkheden.