fbpx

Over YoCa

YoCa staat voor “You Can”. Want ja, iederéén kan leren werken met MS 365 en er kostbare tijd door besparen. Bij YoCa kies je zelf welke modules voor jou belangrijk zijn en waar jij het meeste baat bij hebt. 

De meeste workshops worden gegeven door zaakvoerder Joke, een gedreven IT-expert die na jarenlange ervaring besloten heeft KMO’s wegwijs te maken in MS 365. Hiernaast beschikt YoCa over kwalitatieve freelancers die even gedreven en passievol mensen begeleiden in de digitale wereld.

Joke Vandenberghe

“Ik vind het fijn om mijn kennis in de digitale wereld over te brengen en iedereen efficiënter te leren werken”

Mijn naam is Joke Vandenberghe. Sinds 2007 geef ik les in informatica en administratie. In 2016 waagde ik de sprong naar het ondernemerschap. Ik gaf toen op zelfstandige basis les aan verschillende onderwijsinstellingen onder de naam Assist4U. Voortaan zal ik KMO’s helpen om MS 365 als tool in te zetten in hun bedrijf.

De constante vernieuwing in IT boeit mij enorm. Processen kunnen automatiseren, structuur kunnen creëren door efficiënter te leren werken en logisch te denken, dat vind ik enorm fijn. Het ook nog eens aan anderen mogen uitleggen, betekent voor mij het beste van twee werelden. Op die manier wil ik dan ook bedrijven helpen om digitale bedrijfsprocessen te optimaliseren en het volledige potentieel van MS 365 te benutten.

  • “Hoe kunnen al onze werknemers efficiënt samenwerken in de cloud?”
  • “Waarvoor gebruiken we Teams, OneDrive en SharePoint?”
  • “Is OneNote interessant voor ons bedrijf?”
  • “Ik wil een mailbox door meerdere mensen laten beheren, hoe doe ik dat?”
  • “Ik wil vanop elke locatie aan mijn bestanden kunnen.”
  • “Welke functies binnen Excel zijn interessant voor mij?”
  • “Hoe werken we vlot met lijsten in Excel en met grote documenten in Word?”
  • “Ik heb hulp nodig bij de overgang naar MS 365.”
  • “Hoe werken we beter met Outlook om onze inboxen overzichtelijker te houden?”
  • “Kan je mij helpen om mijn algemene computerkennis bij te schaven?”

Het zijn vragen die veel zaakvoerders zich stellen en waar YoCa een antwoord op heeft. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over workshops, 1-op-1 begeleiding of andere mogelijkheden.

Werkwijze YoCa

Alle trainingen van YoCa worden gestructureerd en geduldig gebracht. De lesgever past zich aan het tempo van de deelnemers aan, zodat iedereen op het einde van de workshop met de opgedane kennis aan de slag kan
De coaches van YoCa hebben een passie voor IT en lesgeven, en begeleiden al jarenlang particulieren, ondernemers en bedrijven om het beste uit hun computer en software te halen
 

Kortom, dankzij YoCa werken jij en je team binnenkort nog efficiënter en productiever.