fbpx

Over YoCa

YoCa staat voor “You Can”. Want ja, iederéén kan leren werken met MS 365 en er kostbare tijd door besparen! Bij YoCa kies je zelf welke modules voor jou belangrijk zijn en waar jij het meeste baat bij hebt. De meeste workshop wordt gegeven door Joke, een gedreven IT-expert die na jarenlange ervaring besloten heeft om samen KMO’s wegwijs te maken in MS 365.

Joke Vandenberghe

“Ik vind het fijn om structuur te brengen door abstract en logisch te denken”

Mijn naam is Joke Vandenberghe. Sinds 2007 geef ik les in informatica en administratie. In 2016 waagde ik de sprong naar het ondernemerschap. Ik gaf toen op zelfstandige basis les aan verschillende onderwijsinstellingen onder de naam Assist4U. Voortaan zal ik KMO’s helpen om MS 365 als tool in te zetten in hun bedrijf.

De constante vernieuwing in IT boeit mij enorm. Processen kunnen automatiseren, structuur kunnen creëren door abstract en logisch te denken, dat vind ik enorm fijn. Het ook nog eens aan anderen mogen uitleggen, betekent voor mij het beste van twee werelden. Op die manier wil ik dan ook bedrijven helpen om digitale bedrijfsprocessen te optimaliseren en het volledige potentieel van MS 365 te benutten.

  • “Hoe kunnen al onze werknemers efficiënt samenwerken in de cloud?”
  • “Is OneNote interessant voor ons bedrijf?”
  • “Ik wil een mailbox door meerdere mensen laten beheren, hoe doe ik dat?”
  • “Ik wil vanop elke locatie aan mijn bestanden kunnen.”
  • “Hoe maak ik facturen in Word of Excel?”
  • “Ik heb hulp nodig bij de overgang naar MS 365.”
  • “Kan je mij helpen om mijn algemene computerkennis bij te schaven?”

Het zijn vragen die veel zaakvoerders zich stellen en waar YoCa een antwoord op heeft. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over workshops, 1-op-1 begeleiding of andere mogelijkheden.