fbpx

Microsoft Teams

Sinds 2020 is Teams binnen onze werkomgeving een tool geworden om online te vergaderen met iedereen binnen én buiten het bedrijf. Microsoft speelde snel in op de ontbrekende functionaliteiten, die bij de concurrentie wel aanwezig was, waardoor deze tool uitgroeide tot een uitgebreid communicatieplatform.

Maar Teams kan meer dan alleen online vergaderen en chatten. Het is een volwaardig samenwerkingsplatform waar je op een veilige manier bestanden in de cloud kan opslaan (i.s.m. SharePoint) en andere apps kan integreren. Teams helpt
je om alles overzichtelijk bij te houden op één plaats. Daarnaast zorgt Teams ook voor een drastische daling van mails in je mailbox, want vele conversaties met jouw collega’s vinden voortaan plaats binnen jouw kanalen in Teams. 


Binnenkort gebruik je Teams als een volwaardig communicatie- en samenwerkingsplatform 


Overschakelen naar Teams en SharePoint doe je echter niet in 1-2-3. Je moet eerst de omgeving leren kennen en analyseren hoe de tool in jouw organisatie kan worden geïntegreerd, om daarna alles in de praktijk om te zetten. Zodra je het dan ook effectief begint te gebruiken, ben je in staat om alle mogelijkheden binnen Teams te ontdekken en te benutten. Een proces dat dus tijd vraagt. Net daarom biedt YoCa een volledig MS 365-traject aan, met voor elk wat wils, zodat het hele team snel overweg kan met de softwar

Onze modules

  • Kennismaken met MS 365 en Teams
  • Teams opzetten en beheren
  • Alle geheimen van Teams ontdekken (telkens afgestemd op wat je juist wenst te gebruiken)

Onze werkvormen

  • een actieve workshop met maximaal 10 deelnemers
  • een 1-op-1-sessie waarin je persoonlijke uitdagingen worden behandeld
  • via floorwalking de persoonlijke digitale werkwereld efficiënt en vol vertrouwen leren gebruiken

Een andere formule of zelfs een andere workshop in gedachten? Daag YoCa uit. Wij werken graag een begeleiding op maat voor je uit en passen ons altijd aan jouw vraag of de deelnemers aan.